INFO

hu en ro
SERVICII DE ORGANIZARE SI
INTERPRETARE ARTISTICA

Tel.:

0721 262464

Violin image

ȘTIRI, NOUTĂȚI

La Mulți Ani 2020 de la Grand Hotel Italia

[01.01.2020 Cluj Napoca] De revelion Formația Classis a fost invitată la Grand Hotel Italia. Cu această ocazie în numele întregii echipe Weddingmusic.ro și Classis vă dorim La Mulți Ani, mulțumim tuturor colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată! 

[14 decembrie] Concert de Crăciun la Vișeu de Sus

În data de 16 decembrie Formația Classis a susținut un concert de crăciun împreună cu soprana Mădălina Danciu. Evenimentul a avut loc la Biserica Romano-catolică și era organizat de Forumul Democrat German din Vișeu.   

[12 decembrie 2017] Game of Thrones, cea mai solicitată piesă din 2017 este noul videoclip al formației Classis

[Noiembrie 2017] Fotogalerie: realizarea noului videoclip la Gilău

Default text. Edit this!

[5 septembrie 2017] Weddingmusic achiziționează încă o serie de boxe RCF

Weddingmusic a achiziționat încă o serie de boxe, RCF ART 715 active, astfel își poate asigura sonorizarea completă a trei formații artistice simultan. Amplificarea potrivită cu aparatură profesională este o condiție obligatorie pentru o prestație de calitate. 

[23 aprilie 2017] Concertul Formației Classis la Salina Turda

[6 aprilie 2017] Organizarea concertului Anotimpurile de Vivaldi la Turda

La Mulți Ani 2017 de la Grand Hotel Italia și Sun Garden!

[01.01.2017 Cluj Napoca] De revelion Formația Classis a fost invitată la două lanțuri hoteliere de 5 stele, la Grand Hotel Italia și Sun Garden. Cu această ocazie în numele întregii echipe Weddingmusic.ro și Classis vă dorim La Mulți Ani, mulțumim tuturor colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată! Ne vedem în 2017! 

 

[4 iunie 2016] Cvartetul Classis la Gala de închidere TIFF 2016.

[05.06.2016] Suntem fericiți pentru succesul spectacolului pe care l-am organizat cu ocazia Galei de Închidere a Festivalului Internațional de Film Transilvania. Suntem mândri că am acompaniat, cu muzica noastră, sosirea grațioasei și vesnic frumoase Sophia Loren, alături de multe alte staruri ale cinema-ului intern și internațional. Mulțumim Mercedes-Benz Romania-principalul sponsor al evenimentului, TIFF și nu în ultimul rând artiștilor nostri colaboratori!!!

Am încheiat anul 2015 la Grand Hotel Italia, de data asta un pic altfel... În numele întregii echpe Weddingmusic.ro și Classis vă dorim La Mulți Ani, mulțumim tuturor colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată! Ne revedem în 2016!

Pianistul formației Classis la cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume

[18.12.2015] Pianistul Formației Classis, Kosa Krisztián a participat la deschiderea impresionantului show de patinaj artistic la Cluj Napoca în frunte cu multiplul campion mondial Evgeni Plushenko și al celebrului violonist Edvin Marton. Spectacolul s-a defasurat la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cu peste 7400 de spectatori,

August 2015; Show Anatholis & Classis - concert de tradiție care încântă turiștii

[06.08.2015, Agerpres] Turiștii care vor ajunge la sfârșitul acestei săptămâni în defileul Văii Vaserului (Munții Maramureșului) cu trenul Mocănița se vor bucura de un miniconcert de muzică clasică.

"Va fi un concert cu totul original, susținut în aer liber, seara târziu, la lumina torțelor și a focului de tabără. Concertul de muzică clasică este susținut de Cvintetul Filarmonicii Transilvania "CLASSIS" și grupul vocal "ANATHOLIS". Concertul are loc în fiecare an, în luna august și a devenit o tradiție care încântă turiștii pentru că mai rar e dat să auzi arii celebre ale unor compozitori renumiți sub răcoarea brazilor și sub cerul înstelat. Lumina pe scena special amenajată vă fi asigurată de torțe pentru că pe munte nu există curent electric, însă acest fapt nu constituie un impediment care să ne descurajeze, ci dimpotrivă, cred că e o notă de originalitate" a declarat unul dintre administratorii trenului Mocănița, Daniel Andreica.

Mai 2015; Formația Classis deschide oficial Zilele Clujului din acest an

[22.05.2015] Formația Classis a deschis recepția oficială a Zilelor Clujului 2015.

Zilele Clujului sunt vizitate de mii de clujeni. Primele două ediţii ale Zilelor Clujului au însumat peste 100 de evenimente, în 25 de locaţii, peste 50 de artişti şi trupe clujene şi naţionale, dar şi artişti internaţionali din peste 10 ţări: Belgia, Italia, Franţa, S.U.A, Ungaria, Spania, China, Coreea de Sud, Irlanda, Germania.

Aprilie 2015; Cvartetul Classis la Budapesta

[22.04.2015] Cvartetul Classis a susținut un spectacol muzical organizat la Budapesta, în cadrul unui eveniment care prezintă valorile culturale ale orașului Cluj Napoca în domeniile muzicii, ale artelor plastice și a artei culinare.

Martie 2015; Cvartetul Classis, invitat de Casa Regală

[23.03.2015] Cvartetul Classis a fost ales pentru susținerea recepției oficiale cu ocazia vizitei Familiei Regale la Cluj Napoca, din data de 22 Martie 2015.

Principesa Margareta si principele Radu au primit titlul de cetateni de onoare ai Clujului, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Sala Auditorium Maximum a Universitatii Babes-Bolyai, judetul Cluj fiind primul din tara care ofera un astfel de titlu de onoare celor doi membri ai Casei Regale.

Decernarea titlului a avut loc in cadrul unui eveniment la care au participat, pe langa autoritatile locale, cateva sute de persoane. In cadrul ceremoniei, publicul a putut audia un Concert Regal de Gala, special organizat pentru acest moment, cu participarea Filarmonicii de Stat Transilvania.

Cvartetul Classis la inaugurarea oficială a Sălii Polivalente Cluj-Napoca

Default text. Edit this!

Sala Polivalentă, supranumită și "Bijuteria Clujului", a fost inaugurată luni seara, 27 octombrie 2014 printr-un eveniment care a avut în centrul atenției sportul clujean. Inaugurarea s-a bucurat de atenția multor personalități din domeniul cultural, sportiv, politic și reprezentanți ai mediului de afaceri. Atmosfera eleganța a recepției oficiale a fost întreținută în întregime de cvartetul Classis.

Orchestra Classis: surpriza deschiderii fabricii Bosch România

Default text. Edit this!

Vineri, 9 Mai, a avut loc inaugurarea oficială a fabricii Bosch România.
La tăierea panglicii noii unități de producție de la Jucu, organizatorii au pregătit un eveniment muzical inedit: un flashmob susținut de orchestra Classis, însumând 50 de artiști profesioniști - orchestră și cor.
"Aceștia au interpretat un fragment din simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven. Reprezentația s-a bucurat de aprecierea invitaților, cu atât mai mult cu cât artiștii erau îmbrăcați în uniformele standard ale Bosch, fără a se diferenția, la o primă vedere, de angajați. De la un simplu solo de contrabas, momentul a culminat cu glorioasa "Odă bucuriei", marcând evenimentul și dându-i originalitate", menționează Gergely Balint, organizatorul producției artistice. Momentul a fost gândit ca o surpriză pentru invitați, nefiind inclus în programul anunțat oficial.[Ziua de Cluj, Realitatea.net]

Echipați cu halate de la Bosch, artiștii și-au făcut apariția printre invitații oficiali și au început să aducă fiecare câte un instrument. Au început să exerseze, iar unii dintre invitați chiar s-au mirat că sunt angajați atât de talentați.
Subit momentul s-a trasformat într-o reprezentație de excepție, artiștii interpretând Odă Bucuriei, imnul Uniunii Europene. [Ora de știri]

 

Mai multe despre eveniment: AICI

Cvartetul Classis la deschiderea colecției Rembrandt

Cvartetul Classis la deschiderea colecției Rembrandt din Cluj Napoca

[13.04.2014, Cluj Napoca] Cvartetul Classis a fost invitat la prezentarea celei mai mari colecții private cu gravuri realizate de Rembrandt. La vernisajul de sâmbătă au participat atât ministrul Culturii, primarul Clujului, cât și ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România, Matthijs van Bonzel. La ceremonia de deschidere formația Classis a interpretat piese baroce.

Articol de presă Transilvania Reporter 28.01.2014

Default text. Edit this!

Doi tineri absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj Napoca, violonistul Gergely Balint și pianistul Kosa Krisztian au avut în urmă cu mai bine de zece ani o iniţiativă pe cât de îndrăzneaţă pe atât de novatoare: aceea de a cânta muzică nu numai pe scenele sălilor de concerte, ci și în localurile selecte din Cluj sau din ţară. Citiți întregul articol aici:

http://transilvaniareporter.ro/cultura/lectie-de-business-de-pe-scena-filarmonicii-muzicieni-in-salile-de-nunti/   

Articolul întreg în format PDF

Formația Classis a inaugurat Iulius Parc din Cluj Napoca

Default text. Edit this!

[23.10.2013] Formația Classis a inaugurat Iulius Parc Cluj Napoca. ”...Atractia principala a evenimentului a fost formatia Classis, care a sustinut un recital de aproximativ 30 de minute in cadrul caruia au interpretat perle ale muzicii clasice, valsuri si tangouri....” City News Cluj

Formația Classis și Oana Lianu au inaugurat Centrul de Frumusețe Farmec

Default text. Edit this!

În 10 octombrie 2013 Formația Classis și una dintre cele mai mari naiste din lume, artista Oana Lianu au inaugurat Centrul de Frumusețe Farmec din Cluj Napoca. 

Mai multe despre Oana Lianu aici

Anatholis & Classis la Intercontinental București

Default text. Edit this!

[10.07.2013] Formațiile Anatholis și Classis au susținut două concerte la Hotelul Intercontinental București în cadrul celui mai mare congres farmaceutic din România.

Primul concert Anatholis & Classis

Default text. Edit this!

O noua producție de succes:

[13.08.2013]   Formațiile Anatholis și Classis au susținut primul spectacol împreună pe Valea Vaserului din Vișeu. După acest debut li s-au oferit două propuneri de concerte, la Hotelul Intercontinental București și la Opera Națională din Cluj, ambele în acest an.

Soprana Cristina Oltean, alături de cvartetul CLASSIS, la Zilele Bradului!

Default text. Edit this!

[03.08.2013] Soprana Cristina Oltean revine acasă! Cristina va fi prezentă alături de cvartetul CLASSIS din Cluj-Napoca, la Zilele Bradului!
Vineri, 9 august, începând cu ora 20.00, va avea loc la Sala Julliana Ballroom un concert extraordinar de arii şi duete din opere, cu participarea sopranei Cristina Maria Oltean şi a tenorului Ştefan Korch şi baritonului Marius Sâmpelean, împreună cu formația CLASSIS din Cluj-Napoca.
Absolventă a Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Cristina Oltean este un produs cultural de Brad cu care ne mândrim cu orice ocazie, atât la Cluj-Napoca, cât și prin orice altă capitală europeană. (Infobrad.com)

Formația Classis la Zilele Municipiului Hunedoara

Default text. Edit this!

[17.07.2013] Formația Classis la Zilele Municipiului Hunedoara
Vă invităm la concert de muzică de cameră susținut de artiști ai Filarmonicii de Stat Transilvania din Cluj napoca.
Cvartetul Classis va interpreta lucrări celebre de la compozitori cum ar fi Strauss, Piazzola, Ciprian Porumbescu și mulți alții.
Concertul este parte a evenimentelor Zilelor Municipiului Hunedoara și va avea loc vineri, în data de 19 iulie 2013 la Castelul Corvinilor de la ora 18.00 (Takacs Aranka - consilier local)

Formația Classis va susține concertul de gală a Balului Operei din 2013

Default text. Edit this!

[15.01.2013]  Formația Classis va susține concertul de gală al Balului Operei din Cluj Napoca. Formația va fi compusă din șase artiști: doua viori, violă, violoncel, contrabas și pian.

Revelionul 2013 la Cluj și Turda

Default text. Edit this!

[15.12.2012]   Formațiile noastre artistice vor participa la trei evenimente de revelion. Un trio instrumental la Sun Garden din Turda și miniorchestră la Hotel Royal și la City Plaza din Cluj Napoca. 

Diplomă pentru organizarea concertelor clasice

Default text. Edit this!

[25.08.2012]   Fundația Clujul Comoară a oferit o diplomă companiei noastre de Organizări evenimente și impresariat pentru organizarea celor șapte concerte clasice în cadrul Zilelor Culturale Maghiare din Cluj.

La ediția a IV-a a zilelor culturale s-au strâns în total peste 140.000 de participanți.

Compania noastra de impresariat la cel mai mare târg de muzică mondială

Compania noastra de impresariat

[16.09.2011]  Compania noastra de organizare evenimente și impresariat artistic este singura firmă din România care va participa la cel mai mare târg de muzică mondială la Copenhaga între 25-30 octombrie 2011.

Mii de oameni s-au îngrămădit în Piața Unirii pentru un concert de muzică clasică organizat de agenția noastră de impresariat

Default text. Edit this!

[22.08.2010]    Clujenii s-au îngramadit în Piata Unirii, în aceasta seara, pentru a asista la un concert cum rar li s-a mai dat sa vadă: muzică simfonică live, cântată de muzicienii de la Filarmonica de Stat "Transilvania" pe o scenă amplasată în aer liber. Concertul a fost organizat de compania noastră de impresariat Artist-center.ro în colaborare cu Asociația Clujul Comoară

Proiect de concert în aer liber cu Filarmonica Transilvania

Default text. Edit this!

[15.07.2010]   Firma noastra de organizare spectacole artistice și impresariat își propune organizarea unui concert în Piața Unirii cu Orchestra de Cameră a Filarmonicii de Stat Transilvania. Ar fi primul concert simfonic live în Piața Unirii.

Societatea noastră de interpretare artistică a devenit agenție de organizare evenimente artistice și impresariat!

Default text. Edit this!

[10.06.2010] În urma demersurilor oficiale firma noastră a devenit agenție de organizare spectacole şi impresariere artistică, iar pe plan regional este singura agenţie de acest gen avizată de Ministerul Culturii.

Primele pregătiri pentru validarea companiei în domeniul organizării evenimentelor artistice și impresariatului artistic

Formația Classis a inaugurat Polus Center din Cluj Napoca

Default text. Edit this!

[18.10.2007]  Formația Classis a susținut concertul festiv de inaugurare a primului mall din Transilvania, Polus Center Cluj Napoca. 

2006 prima formație de muzică live care se prezintă la un târg de nunți

Default text. Edit this!

[03.10.2006]  Se lansează brandul Weddingmusic.ro prin participarea sa la târgul de nunți Expo Transilvania, Salonul Mireselor.

Formaţii artistice Weddingmusic: Trio cu pian, Cvartet de coarde, cvartet inclus pian, cvartet cu pian, cvintet, miniorchestră, alte formaţii artistice 

Default text. Edit this!
Default text. Edit this!
Default text. Edit this!
Default text. Edit this!

Default text. Edit this!