X
X
Back to the top
X

Testimonials

Heartfelt thanks to Wedding Music for the exceptional professionalism and passionate delivery of your art! It was indeed a pleasure to work with you and would like to commend your fantastic communication and organisational skills and of course the performance on the day. You truly made our day special!!

A & A, 4th November 2017, Da Vinci Restaurant, Cluj Napoca

Ați fost deosebiți! Profesioniști în organizare, comunicare și o deosebită prestație la nuntă! Ați dat tonul celui mai important eveniment din viața noastră!

Vă mulțumim, Cristian și Andra, Colina Sasului, Luduș 9.09.2017

Unul dintre cele mai frumoase și speciale momente ale nunții noastre. Ați creat o atmosferă de poveste atât pentru noi, cât și pentru invitații noștri. Toți cei care au fost acolo v-au lăudat și au apreciat cu sufletul fiecare notă muzicală. În plus, dansul mirilor nu ar fi ieșit niciodată fără ajutorul vostru. Vă mulțumim din suflet pentru tot!

Olivia si Bogdan, 29.07.2017

Vrem să vă mulțumin încă o dată pentru tot, ați creat o atmosferă minunată, toata lumea v-a apreciat 🙂 Singura părere de rău e că noi nu am apucat să vă ascultăm mai mult, ajungând mai târziu. Toate cele bune!

Iulia & Ayman, 30 mai 2017, Cluj Napoca, GHI

Nunta noastră a fost ca ruptă dintr-un basm, și asta se datorează în mare parte atmosferei minunate create prin muzica dumneavoastră!! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi în cea mai frumoasă zi din viața noastră, că ați creat clipe minunate și că ne-ați făcut să ne simțim atât de bine, nu doar pe noi, ci și pe invitații noștri. Felicitări pentru felul în care, prin talentul dumneavoastra, aduceți atâta fericire în jurul vostru! Nu o să vă uităm niciodată și sperăm că, cu ajutorul lui Dumnezeu, să vă revedem și auzim curând! 🙂 Salutări din Munchen,

Andra si Adi 21 August 2016, Săcele, Brasov

Startul acestei nunți a fost un regal de muzică care a creat o ambianță deosebită, împlinit și de bucuria cu care membrii cvartetului au interpretat toate piesele, practic rețeta perfectă pentru a incepe o nuntă. Vă mulțumesc încă o dată că ați acceptat să fiți alături de noi și finii noștri, dar și pentru prestația de înalta clasă.

Nelu și Beatrice, 16.Iulie.2016, Opera Plaza – Cluj Napoca

Felicitări pentru prestația voastră impecabilă! Ați dat tonul unei nunți pe care invitații au apreciat-o și sunt sigur că nu ar fi fost la fel fără dumneavoastră.

Dan, 30. august 2014, Sun Garden

Vă mulțumim din suflet pentru ambianța deosebită pe care ați creat-o la nunta copiilor noștri din 14 iunie 2014 la Milenium Gilău. Sunteți minunați, v-am iubit din prima clipă în care v-am văzut la târgul de nunți. Musafirii noștri au fost mai mult decât încântați de programul pe care l-ați oferit. O singură părere de rău am, că ocupată fiind cu protocolul nunții, nu am observat când ați plecat ți nu am avut ocazia să vă mulțumesc personal. Primiți deci pe această cale o îmbrățișare caldă și multe mulțumiri!

Delia Strugariu, 14 iunie 2014, Milenium Gilău

Am avut o nuntă restrânsă, în familie, cu prieteni apropiați. Au fost prezente tot felul de persoane, de la intelectuali la oameni simpli de la sat. Toți au fost încântați de muzica voastră și au avut doar cuvinte de laudă. Vă mulțumim și vă dorim să încântați cât mai mulți oameni cu acordurile voastre!
Dorina, 01.06.2014, Restaurant Cataleya Cluj Napoca

Wedding Music este condusă de oameni competenți, profesioniști și de calitate. Mult succes în viitor și abia aștept să organizăm împreună următorul eveniment pe Valea Vaserului. Cu drag și admirație, Ioana (Organizator: Concertele în Valea Vaserului cu Mocănița, Maramureș) 28.01.2014

Vreau să vă mulțumesc încă o dată din suflet pentru serviciul muzical minunat pe care ni l-ați oferit! Chiar dacă a trecut ceva timp de la nunta noastră, nu vom uita niciodată. Cerințele noastre au fost mai speciale, am avut în biserică o soprană finlandeză, verișoara soțului meu. Formația Weddig Music s-a adaptat perfect la programul ei și au colaborat excelent, datorită flexibilității și profesionalismului artiștilor de la Wedding Music. Vă recomand cu plăcere tuturor prietenilor mei!

Gloria Anderson, 14.01.2014

Vă scriu pentru a vă mulțumi încă o dată pentru momentul deosebit pe care l-ați creat la nunta noastră. Bucuria cu care ați cântat, starea de bine pe care ați transmis-o și repertoriul ales au fost la înălțime și au creat începutul perfect al petrecerii de nuntă.

Carmen, 28.09.2013, Da Vinci

Colaborez cu „Wedding Music” încă de la înființare, și nu pot să spun decât că sunt mândră să cânt alături de ei, sunt mândră de profesionalismul și de măiestria unor asemenea artiști. Le doresc să crească mereu, așa cum au crescut și până acum și îi asigur de admirația și dragostea mea. La mulți ani!!!

Maria Cristina Damian Mezzosopran

Opera de Stat Hamburg, Germania(Hamburgische Staatsoper, Deutschland)

Hamburg, 05.01.2014

Vreau să vă mulțumesc pentru prezența dumneavoastră la nunta noastră. Ați „performat” extraordinar, toată lumea a fost foarte impresionată, și noi la fel, bineînțeles!

Monica, 5 octombrie 2013, Opera Plaza Cluj Napoca

Vroiam să vă mulțumim pentru că ați fost extraordinari, doar cuvinte de laudă am auzit la adresa Dvs.

Cristiana, septembrie 2013,

Hotel Astoria Alba Iulia

Profit de ocazie să vă mulțumesc încă o dată pentru profesionalismul de care ați dat dovadă și de ambianța plăcută pe care ați creat-o la noi la nuntă, fapt recunoscut atât de noi (mirii) cât și de către toți invitații pe care i-am avut. Sper să avem ocazia să ne reântâlnim și cu alte prilejuri!

Horațiu, 09.06.2012, Oradea, Impero

Și eu am fost impresionat de felul în care cântați, chiar dacă ați fost angajați se vedea că vă face plăcere să cântați de dragul muzicii și nu a banilor, tot respectul și admirația!

Alexandru, 05.10.2012, Hotel Napoca

Ne-a plăcut tare mult momentul dvs, la fel și invitaților care v-au lăudat!

Andreea, Mediaș, 18.august 2012

Mersi pentru tot, am avut o nuntă de vis!

Răzvan Sabău, 21.08.2011, Turda

Mulțumim încă o dată că ați fost alături de noi, primim în continuare laude la calitatea cvartetului!

Salutări din Londra, Diana și Cristi  7 mai 2011, da Vinci Cluj Napoca

© WeddingMusic