1. Tango Por Una Cabeza 3:13
  2. La-Comparsita 0:33

The Story

Tango este un dans și gen muzical care a apărut în orașele Buenos Aires, Argentina și Montevideo, Uruguay și s-a răspândit ulterior în toată lumea, dezvoltându-se diferite variante.

Orchestre precum au fost cele conduse în trecut de Juan D’Arienzo, Francisco Canaro și Anibal Troilo sunt definitorii pentru sunetul tangoului, așa cum îl cunoaștem astăzi.

Tango

Artist : Classis

Pentru a dansa tango este nevoie de pasiune adevarata, dedicatie, imbratisarea propriilor imperfectiuni si o deschidere catre partener care sa creeze acea magie vazuta de privitor ca ceva ce nu poate fi invatat. Mai mult decat un dans, acesta este o stare de expresie, un mod de viata, un mod de a transforma limbajul dansului intr-o poveste intuitiva, atat pentru cei ce privesc, cat si pentru cei ce il danseaza. Exista diferente clare intre stilurile de tango dansate in prezent, de la cel argentinian cu accent pe gratie, conexiune si intimitate, la cel modern ce pune accentul pe spectacolul de miscare, insa indiferent de stilul dansat, tangoul creaza o imagine de o frumusete ce nu poate fi tradusa in cuvinte, doar in pasi de dans.